Seel d.o.o. SeĹľana
Izdelki
Kelihi in pikside
Moštrance, ostenzoriji, relikvilariji
Patene
Svečniki in križi
Sveče in vložki zanje
Tekoči vosek
Kadilnice in pribor
Nabiralniki
Kovčki in etuiji za obrede
Kotlički, aspergili in kropilniki
Posode za hostije
Stojala in amboni
Evangelariji
Zvončki
Rezervni deli
Luči, večne luči in lanterne
Kropilniki
Posode in vrčki
Pogrebni program
Oprema za lokale
Oglas deske
Nabiralniki in pušice
Razno

Novice:

V katalogu se nahaja 440 artiklov.

Uvodna stran > Pravno obvestilo Več informacij 05 730 00 90

Pravno obvestilo

Vse informacije in podobe, vsebovane na teh spletnih straneh, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani le v nekomercialne namene in se jih ne sme spreminjati ali drugače uporabljati, razen tako, kot je to določeno v tem besedilu, pri čemer morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah.

Dokumentov, objavljenih na teh spletnih straneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja podjetja Seel d.o.o.
Na vsaki reprodukciji ali primerku vsebine teh spletnih strani mora biti znak: © Seel d.o.o. Vse pravice pridržane www.seel.si.

Podjetje Seel d.o.o. se bo trudilo za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, vsebovanih na tem spletnem mestu, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti. Podjetje Seel d.o.o. lahko te strani spremeni kadarkoli in brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.

Podjetje Seel d.o.o. ne odgovarja za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane s spletnimi stranmi www.seel.si. Pri obisku in uporabi spletnih strani je odgovornost podjetja Seel d.o.o. za vse primere izključena.

Seel d.o.o. aktivno uveljavlja pravice do intelektualne lastnine v največjem možnem obsegu, ki ga omogoča zakonodaja.
Copyright 2024 SEEL d.o.o. Sežana, 05 730 00 90. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Kolofon | E-mail |